Algemene voorwaarden

  1. Inclusief: De woning wordt verhuurd inclusief: bedlinnen, hand -en keukendoeken (geen zwembadlakens), schoonmaak producten inclusief voor tabletten was -en vaatwasmachines, toeristenbelasting, stroom, gas en verwarming (winter).
  2. Schoonmaak: De kosten voor de eindschoonmaak zijn inbegrepen.
  3. Beschikking: De woning staat ter beschikking vanaf 16 uur op de dag dat de huur ingaat en dient op de dag van vertrek om 10 uur te worden verlaten. Er vindt geen restitutie plaats ingeval van latere aankomst en/of eerder vertrek. Geen aankomst mogelijk na 23 uur.
  4. Borg: De verhuurder kan bij aankomst een borg verlangen van € 300, welke wordt teruggegeven aan het einde van de huurperiode, indien en voor zover de huurder geen schade heeft veroorzaakt (zie VIII).
  5. Bewoning: De woning mag niet worden bewoond door meer dan de aangegeven capaciteit in hoogseizoen of meer dan het opgegeven aantal personen in voor-of naseizoen (economie tarief). Huisdieren worden in overleg toegelaten. Bezoek in hoogseizoen mag alleen in overleg met de eigenaar. Bezoek met caravan, vouwwagen, camperwagen, tent, e.d. is niet toegestaan.
  6. Betaling: Betaling van 30% van de huursom dient per omgaande na de reservering plaats te vinden. Het restant van 70% dient 8 weken voor aanvang van de huurperiode door de verhuurder te zijn ontvangen. Bij boeking binnen 8 weken dient de gehele huursom per ommegaande te worden betaald – tenzij in de rubriek “Betaling” anders wordt aangegeven.
  7. Annulering is voor rekening van de huurder. Bij annulering tot 8 weken voor de aanvang van de huur wordt 30% van de huur als kosten berekend, daarna wordt 100% als kosten gerekend – tenzij bij “Betaling” een andere “Restant voor aanvang” datum wordt vermeld.
  8. Aansprakelijkheid: Huurder is volledig aansprakelijk voor de door hem, c.s. veroorzaakte schade aan de woning en het terrein. Verhuurder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, diefstal, schade of letsel, berokkend aan of door (ver)huurder van het gehuurde, hoe die schade of dat letsel ook is ontstaan.
  9. Zwembad: heeft een beveiligingssysteem. Ouders zijn volledig verantwoordelijk voor de surveillance en veiligheid van hun kinderen in en om het zwembad en op het terrein.
  10. In alle gevallen zijn Franse normen en is de Franse wet van toepassing.